Toimitus

Toimitamme lähetykset Suomen alueella joko postin kautta tai omalla kuljetuksella. Sovellamme toimituksissa Suomen voimassa olevaa lainsäädäntöä. Toimituskulut lisätään ostoskorin loppusummaan.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä, kun tuotteet on vastaanotettu. Ilmoita palautuksesta tai vaihdosta etukäteen osoitteeseen kauppa@elopan.fi. Kerro, mikä on tuotteen palauttamisen syy. Hyvitämme tuotteen hinnan, lähetyskuluja ei hyvitetä. Huomaa, että toimituksen vastaanottamatta jättäminen ei ole palautus.

Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäistä vastaavassa kunnossa, mikä tarkoittaa myös sitä, että palautettava tuote on huolellisesti pakattu. Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Takaisinmaksu hyvitetään samalle luottokortille, jolla ostos on maksettu, mikäli tuote on palautettu alkuperäistä vastaavassa kunnossa 14 vrk kuluessa palautusilmoituksesta. Emme hyväksy postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Mikäli yrityksesi  on laskutusasiakas, saat hyvityslaskun.

Shopping Cart