Kauppa

Toisen paistama on toisen herkku

Jotta lopputulos olisi mahdollisimman herkullinen, paistamiseen täytyy valita oikeanlainen paistoalusta. Mitä ikinä paistatkin, olipa se sitten makeaa tai suolaista, isoa tai pientä, meiltä löydät sopivat pellit ja ritilät työhösi. Valitse paistoalustan materiaali sen mukaan, mitä paistat, sillä käyttämäsi alusta vaikuttaa tuotteen kypsymiseen, rapeuteen, pehmeyteen, ulkonäköön – lähes kaikkeen.

Sileät, perforoidut ja pinnoitetut pellit

Saisiko olla sileää, rei’itettyä, pinnoittamatonta, teflonia, silikonia vai jotain muuta? Erilaisia paistopeltejä löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Eikä unohdeta aaltopeltejä, joilla on hyvä paistaa patonkia tai muuta leipää. Silikonipelti ja teflonpelti on omiaan silloin, kun paistettava tuote on helposti tarttuvaa. Sileä paistopelti on peltien moniottelija, sillä se on hyvä peruspelti lähes kaikkeen paistamiseen.

Paistokärryt, pinnavaunut, peltikärryt

Koska esillelaitto on puoli ruokaa, valikoimassamme ovat myös erilaiset vaunut ja kärryt. Saat meiltä paistovaunut, jotka voi sujauttaa suoraan uuniin. Näin saat paistettua kerralla isomman satsin. Paistokärryjen lisäksi löydät valikoimastamme jäähdytysvaunut ja koristeluvaunut, joilla voit laittaa tuotteesi kauniisti esille. Huomaa, että voit tilata koristeluvaunut myös yksilöllisesti väritettyinä.

Pellit, vuoat ja paistovaunut mittojen mukaan

Vakiomalliemme lisäksi saat meiltä tuotteita myös mittatilauksena. Jos tarvitset GN-mitoitettuja tuotteita, esimerkiksi peltejä tai vuokia, kerro ja kysy. Teemme kanttaukset pelteihin juuri siten, kun sinulle parhaiten sopii. Saat mittatilauksena myös paistovaunut ja koristeluvaunut, joten muista kysyä. Kerro toiveesi, kysy neuvoa, pyydä tarjous. Taivumme moneen muotoon ja malliin. Kokeile vaikka. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Varaosia ja tuotteita huoltamiseen

Vuodet vierivät ja vaunut kestävät, mutta renkaat eivät aina pysy kulutuksessa mukana. Siksi saat meiltä myös vaihtorenkaat vaunuihisi. Olipa paistovaunusi tai kärrysi millainen tahansa kannattaa kysyä varaosia meiltä, vaikka niitä ei vakiovalikoimassamme olisikaan. Pystymme varmasti auttamaan ja löytämään sinulle oikeat varaosat.

Lisäksi valikoimastamme löytyvät elintarvikelaitteiden ja koneiden puhdistukseen, rasvaukseen ja voiteluun sopivat huoltotuotteet.

Kauniisti ruostuvat corten-ruukut ja corten-seinät

Corten-teräksen erikoisuus on se, että se näyttää ruosteiselta, mutta kestää säätä ja ulkoilmaa oikeasti ruostumatta. Corten näyttää tyylikkäältä vaikkapa seinänä tai osa seinää. Kauniisti ruostuva corten antaa persoonallista tyyliä vaikkapa liiketilan sisäänkäynnillä tai terassin osana.

Corten-kukkaruukut patinoituvat pihalla kauniisti ja kahta täysin samanlaista ei ole. Meiltä saat Corten-kukkaruukut myös mittatilauksena juuri sen kokoisena kuin haluat.

Kysy lisää, tehdään tarpeisiisi sopiva, yksilöllinen corten-ratkaisu.

Priimaa edulliseen hintaan

Joskus joitakin tuotteita saattaa tulla liikaa eikä niitä kannata seisottaa varastossa. Tämä voi olla sinun onneksesi, sillä voit tehdä löytöjä edulliseen hintaan. Outlet-tuotteet ovat ykkösluokkaa ilman, että ne ovat virheellisiä ja vanhoja. Tilaa siis kerralla vaikkapa enemmän.

Shopping Cart