Maksaminen

Voit maksaa verkkokaupassamme luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express).

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii turvallinen ja helppo Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot.

Yrityksille tarjoamme maksutapana myös laskun. Elopanilla on oikeus tarkistaa luottotiedot ja edellyttää uusilta asiakkailta maksusuoritusta ennen tuotteiden toimitusta. Sopimusasiakkaana voit tilata laskulla kuten ennenkin. Ota yhteyttä.

Asiakkaan on ilmoitettava yrityksen nimi, oma nimi, osoitte, puhelinnumero ja toimiva sähköpostiosoite, jotta tilaus voidaan vahvistaa ja tuotteet toimittaa asiakkaalle. Mikäli tilauksen toimitustietoja on ilmoitettu väärin ja lähetys ei tule perille, myyjä ei ole velvollinen palauttamaan tilauksen ostosummaa.

Asiakastietoja käytetään ainoastaan Elopanin ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Maksettaessa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Elopanille eikä kolmannelle osapuolelle.

Shopping Cart