Paistaa se päivä uuniinkin. Ainakin, kun täytät sen Elopanin pelleillä.

Elopanilla on kymmenen vuoden kokemus siitä, millaiset paistopellit ovat paitsi leipureiden suosittuja myös ominaisuuksiltaan parhaita. Siksi olemme valinneet valikoimaamme tuotteita, joiden laadusta voimme mennä takuuseen.

Elopan on hyvinkääläinen perheyritys, jossa häärivät Kiia Kaipanen ja poikansa Miika Kaipanen. Kiia on omistanut Elopanin vuodesta 2017. Intohimo paistamiseen, uuneihin ja paistoalustoihin heräsi kuitenkin jo paljon ennen sitä Kiian työskennellessä näiden kaikkien parissa. Uuni ja paistopelti kulkevat käsi kädessä, tiiviissä symbioosissa. Sillä jos jompikumpi pettää, toinen ei yksin pelasta tilannetta. Voit siis kysyä meiltä kaikkea paistamiseen ja paistoalustoihin liittyvää – neuvomme ja autamme mielellämme.

Kun hankit paistopellit ja paistovaunut Elopanilta, tiedät tukevasi suomalaista yrittäjää. Vaikka monet tuotteet valmistetaan Euroopassa, Elopanista saat aina aitoa ja rehellistä suomalaista palvelua. Liiketoiminnan luotettavuudesta kertoo se, että Elopan on saanut korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Varastotuotteet toimitamme nopeasti, jopa pikaisesti niin halutessasi. Eikä mikään paistoalustoihin liittyvä ole meille ylivoimaista. Saat nimittäin peltejä, vuokia ja jopa paistovaunuja myös mittatilaustyönä. Kysy ja pyydä tarjous.

Kiitos, että olet asiakkaamme. Ilman sinua ei ole meitäkään.

Shopping Cart